Értékelés: 0/0

Sóskás újkrumplisaláta

Feltöltve: 2015.05.12.

0 hozzászólás

Kategória: Köret

Cimkék: sóska, újkrumpli, retek, zöldalma, méz, makréla

Hozzávalók

30-35 dkg füstölt makréla, 1 evőkanál méz, 3 evőkanál fehérborecet , 50 dkg apró szemű újkrumpli, 2 szem zöldalma, 25 dkg friss sóska, 2 csomag zsenge retek, 1 nagy csokor snidling, színes bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krumplit vízbe áztatjuk, majd lekaparjuk a héját. Felezzük, daraboljuk a mérete szerint, és sós vízben puhára főzzük. Figyeljünk rá, pár perc alatt megfő! Leszűrjük, hagyjuk hűlni. Az almákat apró kockákra vágjuk, a retket megpucoljuk, feldaraboljuk. A megmosott, szárazra csepegtetett sóskát csíkokra vágjuk. Egy tálban összekeverjük az alapanyagokat, majd ráöntjük a mézzel elkevert fehérborecetet, és összeforgatjuk. A füstölt makrélát megszórjuk frissen őrölt tarkaborssal, és nagyobb darabokban a salátára helyezzük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!