Értékelés: 0/0

Sonkás-mustáros karfiolkrokett

Feltöltve: 2013.12.05.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: karfiol, krokett, sonka, mustár

Hozzávalók

napraforgóolaj a sütéshez, 1 csokor petrezselyem, 1 fej karfiol, 20 dkg füstölt hús, 15 dkg füstölt sajt, 1 gerezd fokhagyma, 1 tojás, , bors, 5 dkg zsemlemorzsa, 1 teáskanál mustár

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A karfiolt egészen kicsi rózsákra szedjük, és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, villával még a szűrőben összetörjük, és kinyomkodjuk belőle a nedvességet. Hozzákeverjük a tojást, a lereszelt sajtot és az apróra kockázott füstölt húst, az aprított petrezselymet és fokhagymát. Sóval, borssal, kevés mustárral ízesítjük. Adunk hozzá 1 evőkanál zsemlemorzsát. A masszát 15-20 percig pihentetjük, majd hengereket formázunk belőle, ezeket megforgatjuk a zsemlemorzsában, és forró olajban ropogósra sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!