Értékelés: 0/0

Snidlinges-mustáros húskenyér

Feltöltve: 2014.04.04.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: darálthús, fokhagyma, snidling, húskenyér

Hozzávalók

, frissen őrölt bors, 1 csokor snidling, 2 szelet fehér kenyér, 50 dkg darált sertéshús, kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál édes mustár, 1 tojás, 1 teáskanál őrölt római kömény

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A darált húst összekeverjük a lereszelt hagymával, az aprított fokhagymával, a fűszerekkel, a mustárral, tojással, a vízbe áztatott, majd kifacsart kenyérrel, sóval, borssal, az összevágott snidlinggel. Összedolgozzuk a masszát, majd szilikonos/olajjal kikent fém őzgerincformába lapogatjuk. Alufóliával lefedve 220 fokon 50 percig sütjük. Egy sütőlemezre óvatosan kiborítjuk a vagdaltat, majd enyhén pirosra sütjük a tetejét. Hidegen szeleteljük!

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!