Értékelés: 0/0

Sertésszűz mandulatejes krumplipürével

Feltöltve: 2014.12.11.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: sertésszűz, krumplipüré, mandulatej, mandula

Hozzávalók

80 dkg krumpli , 5 dl mandulatej, 5 dkg Rama, , szerecsendió, 50 dkg sertésszűz, 3 evőkanál liszt, 2 tojás, 4 evőkanál zsemlemorzsa, 6 evőkanál szeletelt, blansírozott mandula, , olaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krumplit meghámozzuk, kockázzuk apróra, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, hozzáadjuk a mandulatejet, a Rama-t, és villával pürésítjük. Sóval, kevés, frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A húst 2 cm vastagon felszeleteljük, megklopfoljuk, finoman besózzuk, és legalább 20 percig állni hagyjuk. A szeleteket először lisztben, utána enyhén felvert tojásban, majd a zsemlemorzsa és a mandula keverékében megforgatjuk. Ne túl forró olajban kezdjük el sütni a szeleteket, mert a mandula hamar megég.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!