Értékelés: 0/0

Savanyúság fokhagymából

Feltöltve: 2015.07.19.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: zöldség, saláta, Finom, egyszerű

Csak 20 perc

Hozzávalók

6 szem egész bors, 2 szem boróka bogyó, 2 babérlevél, 60 dkg fokhagyma, 1 kk , 3 dl 10%-os ecet, 20 dkg cukor.

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A fokhagymát megtisztítjuk. 1 l vizet a fűszerekkel, a cukorral,és az ecettel felforralunk, majd beletesszük a fokhagymát és 5 percig főzzük. Ezek után a fokhagymát befőttes üvegekbe tesszük és ráöntünk annyi levet, hogy ellepje. Légmentesen lezárjuk. Kihűlés után ajánlott napfény mentes, vagy hűtőben tárolni.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!