Értékelés: 0/0

Sárgarépás gyümölcskenyér

Feltöltve: 2015.04.02.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: sárgarépa, fahéj, áfonya, narancs

Hozzávalók

10 dkg aszalt szilva darabolva, 10 dkg aszalt áfonya, 15 dkg cukor, 15 dkg ráma, 2 egész tojás, 1 dl tej, 20 dkg liszt, 1 teáskanál őrölt fahéj, 2 teáskanál sütőpor, 20 dkg hámozott, reszelt sárgarépa, 1 narancs reszelt héja

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A lágy Rama-t habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a tojásokat, a tejet és simára keverjük. Hozzászitáljuk a sütőporral, fahéjjal elkevert lisztet. Belekeverjük a sárgarépát, az aszalványokat, a narancshéjat. Összekeverjük a tésztát, majd a szilikonos, vagy Rama-val kikent fél literes gyümölcskenyérformába átszedjük. Az előmelegített sütőben 50 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!