Értékelés: 0/0

Sárgarépa-töltelék

Feltöltve: 2010.10.07.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: sárgarépa

Hozzávalók

kevéske Rama, 1 fej vöröshagyma, fél kg nagyobbra reszelt sárgarépa, kevéske víz, 3 kanál zsemlemorzsával, 1 tojás, friss bazsalikom, friss petrezselyem

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Kevés Rama-n párolj meg 1 fej hagymát, adj hozzá fél kiló nagyobbra reszelt sárgarépát, és kevés víz aláöntésével párold puhára. Szórd meg 3 kanál zsemlemorzsával, és 1 tojás hozzáadásával turmix segítségével pürésítsd össze. Fűszerezheted friss bazsalikommal, petrezselyemmel. Ezzel a krémmel tölts meg megfőtt és félbevágott, kiskanállal kikapart belsejű burgonyát. Sütőben süsd további negyedórán át.
Tipp: padlizsán vagy burgonya megtöltésére kiváló

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!