Értékelés: 0/0

Sajtos-paradicsomos fasírttekercs

Feltöltve: 2015.03.02.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: sertéshús, paradicsomszósz, mozzarella, bazsalikom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 160 fokra előmelegítjük. A darált húst elkeverjük a zúzott fokhagymával, a paradicsom- vagy pizzaszósszal, az apróra vágott bazsalikommal, a tojással, a zsemlemorzsával. Sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük. Sütőpapíron kb. 1-1,5 cm vastagon, téglalap alakban szétterítjük a húsmasszát. A mozzarellát kézzel kis darabkákra morzsoljuk, egyenletesen eloszlatjuk a húson. A sütőpapír segítségével a rövidebbik oldalánál fogva feltekerjük a húst, majd olívaolajjal megkenjük a tekercset, a sütőpapírral együtt tepsibe helyezzük, és 1 óra alatt, 160 fokon készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!