Értékelés: 0/0

Sajtos nokedli (Kasespetzl)

Feltöltve: 2016.03.10.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: hagyma, szerecsendió, sajt, nokedli

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Egy nagy tálban elkeverjük a lisztet a tojásokkal, sóval, szerecsendióval, a tejjel. Sűrű nokedli tésztát kapunk. 30 percig pihentetjük. Közben az apróra vágott hagymát megforgatjuk lisztben, és forró olajban ropogósra sütjük, majd szalvétán lecsepegtetjük. A sajtot lereszeljük. Deszkáról, vízbe mártott késsel, adagonként, bő, forró vízbe szaggatjuk a tésztát. 4-5 percig főzzük, majd szűrőkanállal kivesszük, és a sajttal együtt kerámiatálba rétegezzük. Az utolsó adag után megszórjuk a pirított hagymával, frissen vágott petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk. Nehéz étel, illik hozzá az ecetes zöldsaláta.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!