Értékelés: 0/0

Sajtos karfiolfasírt

Feltöltve: 2015.11.24.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: karfiol, sajt, zöldség

Hozzávalók

40 dkg karfiol, 10 dkg füstölt sajt, 1 tojás, 8 dkg liszt, , frissen őrölt bors, 1 teáskanál mustár, zsemlemorzsa, olaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A rózsákra szedett karfiolt sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, hagyjuk hűlni, késsel vagy villával összeaprítjuk vagy megtörjük, de nem kell hogy teljesen pépes legyen. Hozzákeverjük a tojást, a lisztet, a sajtot. Sóval, borssal, mustárral ízesítjük. A masszát 20 percig pihentetjük, majd lapos pogácsákat formázunk belőle, a zsemlemorzsában megforgatjuk, és forró olajban mindkét oldalukat ropogósra sütjük. Snidlinges tartármártást kínálunk mellé.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!