Értékelés: 0/0

Sajtos halas pite

Feltöltve: 2015.11.24.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: pite, makréla, sajt, snidling

Hozzávalók

bors, , 20 dkg liszt, 1 tojás, 10 dkg Rama, 2 evőkanál tejföl, 1 teáskanál , 20 dkg füstölt makréla, 10 dkg füstölt sajt, 10 dkg krémsajt, 2 evőkanál tej, kis csokor snidling

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A lisztet elkeverjük a sóval, összegyúrjuk a Rama-val, tejföllel. 20 percre hűtőszekrénybe tesszük. A makrélahúst leszedegetjük a gerincről, alaposan átnézzük, hogy ne maradjon benne szálka, villával áttörjük, elkeverjük a tejföllel, krémsajttal, a reszelt, füstölt sajttal, aprított snidlinggel és a tojással. Sózzuk, borsozzuk. Lisztezett felületen 28 cm-s körnek kinyújtjuk a tésztát, majd 24 cm-es piteformába helyezzük. Rászedjük a tölteléket, és 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!