Értékelés: 0/0

Rizstejes raguleves

Feltöltve: 2014.12.11.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: rizstej, citrom, tárkony, zöldborsó

Hozzávalók

2 evőkanál liszt, 2 dl rizstej, 1 fej vöröshagyma, olívaolaj, 30 dkg sertéshús, 2 evőkanál szárított tárkony, 2 babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, 2 sárgarépa, 1 fehérrépa, 1 kis fej karalábé, 20 dkg zöldborsó, , frissen őrölt bors, negyed citrom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott húst, és körbepirítjuk. Beletesszük a tárkonyt, a babérlevelet, a zúzott fokhagymát. Felöntjük 8 dl vízzel, sózzuk, borsozzuk, 30 percig lefedve főzzük. Beletesszük a hámozott, kockázott zöldségeket, és addig főzzük, amíg a répák megpuhulnak. A rizstejet elkeverjük a liszttel, behabarjuk vele a levest. Sózzuk, borsozzuk, citromlével tesszük pikánssá.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!