Értékelés: 0/0

Rebarbarás, vagy más gyümölcsös "lepény"

Feltöltve: 2014.05.11.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: Finom, sütemény

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tésztát fél óráig pihentetjük. Addig a rebarbarát felaprózzuk (almát lereszeljük). (Esetleg a tojás fehérjéket is felverjük). A rebarbara alá nem kell prézli és becukrozni sem. Azonnal a tésztára szórni. 10 dkg. cukrot fahéjjal összekeverek és rászórom. Egyéb gyümölccsel ízlés szerint cukrozom.
Az almás általában másnapra puhul meg.
Várd meg kihűl és csak azután szeleteld, forrón meg szoktam porcukrozni.
A rebarbarát nem kell "állatni", mert akkor levet ereszt. Előfordul, hogy kevesebb a rebarbarám, almával pótolom.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!