Értékelés: 0/0

Rebarbarás eperlekvár

Feltöltve: 2015.06.17.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: eper, rebarbara, lekvár

Hozzávalók

80 dkg eper, 30 dkg rebarbara, 30 dkg kristálycukor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az epret és a rebarbarát megpucoljuk, az epret daraboljuk, a rebarbarát apróra kockázzuk, lábosba tesszük őket, hozzáadjuk a cukrot, és elkezdjük melegíteni. Lassú tűzön, folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük a lekvárt. Forrón alaposan kimosott üvegekbe töltjük a lekvárt, majd lezárjuk, és fejjel lefelé fordítjuk őket. Dunsztban kihűtjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!