Értékelés: 0/0

Rántott hús lisztérzékenyeknek

Feltöltve: 2014.11.03.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: krumplipüré, rántotthús, krémsajt

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A krumplipüréhez a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, villával összetörjük, a krémsajttal elkeverjük, és annyi tejet adunk hozzá, hogy püré sűrűségű legyen. Megsózzuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, enyhén besózzuk. Először kukoricalisztben, majd az enyhén felvert, sózott tojásokban mártjuk meg, végül megforgatjuk a kukoricadarában. Forró olajban ropogósra sütjük a szeletek mindkét oldalát.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!