Értékelés: 0/0

Rakott cukkini húsraguval

Feltöltve: 2014.10.02.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: cukkini, sertséhús, marhahús, paradicsom, rómaikömény

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott vöröshagymát olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, és lepirítjuk. Beletesszük a paradicsomlevet, a zúzott fokhagymákat, a római köményt és a fahéjat, megsózzuk és megborsozzuk. Lefedve, takaréklángon puhára főzzük a fűszeres húsragut. Két cukkinit felkarikázunk, a harmadikat hosszában vágjuk. A rizst bő, lobogó sós vízben kifőzzük, mintha tésztát készítenénk, és mikor megpuhult leszűrjük. Tűzálló tál alját megkenjük olívaolajjal, rárétegezzük a karikázott cukkini felét, erre tesszük a rizs, majd a húsragu felét. Most a maradék karikázott cukkini következik, majd a maradék rizs és ragu. A tálat befedjük a hosszában vágott cukkini szeletekkel, megkenjük olívaolajjal, és a rakottast 220 fokra melegített sütőben 25 perc alatt összesütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!