Értékelés: 0/0

Pulykamell aszalt szilvával töltve

Feltöltve: 2011.01.31.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: gyors

Hozzávalók

8 szelet pulykamell, 8 szelet húsos füstölt szalonna, 16 szem aszalt szilva, 2 dl fehér bor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A pulykamelleket sózzuk, borsozzuk. A szalonna szeletet kiterítjük, ráfektetjük a pulykamellet, belerakjuk a 2-2 szem, aszalt szilvát és felgöngyöljük. Tűzálló tálba rakjuk, nem kell plusz zsiradék, leöntjük a fehér borral, lehet maradék pezsgő is, alufólia alatt 20 percig sütjük, majd 10 perc alatt pirosra pirítjuk fólia nélkül. Legfinomabb majonézes burgonyasalátával tálalni, de a krumplipüré is fantasztikus mellette.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!