Értékelés: 0/0

Pisztrángpástétom

Feltöltve: 2010.10.27.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: pástétom, pisztráng

Hozzávalók

30 dkg pisztráng, 25 dkg tejszínes krémsajt, 3 evőkanál kapribogyó, 10 dkg dióbél, 3 dl tejszín, egy csomag habfixáló, 2 evőkanál konyak, citrom, só, bors, Rama, olívaolaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A pisztrángot tisztítsd meg, sózd, borsozd, majd kevés Rama-n, rövid idő alatt párold át mindkét oldalán. Ekkor tisztítsd meg a szálkáitól és húsát villával törd össze, majd keverd el a krémsajttal. A diót zúzd apróra, és 2-3 evőkanál kapribogyóval (a leve is) együtt keverd a krémsajtos-halas masszához. Fűszerezd sóval, borssal, konyakkal. A tejszínt verd fel kemény habbá, majd keverd bele a habfixálót is. Személyenként egy-egy kisalakú kerámia vagy üveg szufléstálat bélelj ki folpakkal, öntsd bele a masszát, és tálalásig tárold a hűtőszekrényben. (Néhány óra pihentetés szükséges.) Tálaláskor borítsd egy tányérra, mellé pirítóst kínálj.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!