Értékelés: 0/0

Piskóta tojás fehérjéből

Feltöltve: 2014.09.12.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: piskóta, sütemény, Finom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A maradék tojásfehérjék finom felhasználási lehetősége. (Amikor adódik ilyen, sorban lefagyasztom, míg az általam megfelelő mennyiség összegyűlik.)
A tojás fehérjéket habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, amivel még tovább fényesre verjük. Beleszitáljuk a lisztet és végül az olvasztott Rama-t. Könnyedén megkeverjük. Egy őzgerinc formát sütőpapírral kibélelünk (vagy Rama-val kikenjük és belisztezzük). A tésztába én beleszoktam szórni: mazsolát, apróra vágott szárított gyümölcsöt, apróra tördelt csokoládét. A formába öntjük. Tű-próbáig, világosra sütjük. Deszkára borítjuk és a tetejét tetszés szerinti bevonattal öntjük le. Hidegen szeleteljük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!