Értékelés: 0/0

Pecsenye libamáj birslekvárral

Feltöltve: 2015.11.10.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: libamáj, bacon, birsalma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A birslekvárhoz a vékonyra szelt hagymát lassan édesre pároljuk az olívaolajon. Hozzáadjuk a hámozott, apróra felkockázott vagy reszelt birsalmát, a zúzott fokhagymát, a barnacukrot, a fehérborecetet. Sózzuk, borsozzuk, lefedve, takaréklángon pépesre főzzük a lekvárt. Ha szükséges, kevés vizet adunk alá, végül botmixerrel pépesítjük. A megmosott, megtisztított májakat körbetekerjük 1-1 szelet baconnel, tűzálló tálba helyezzük őket, és 250 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük. A kisült májat tálaláskor megszórjuk sóval, borssal, vágott petrezselyemmel, majd a birslekvárral kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!