Értékelés: 0/0

Paradicsomos-zöldséges raguleves

Feltöltve: 2014.02.11.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: sertéshús, zöldborsó, gomba, kukorica, paradicsom, leves

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát és egy gerezd aprított fokhagymát az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott húst, és megpirítjuk. Beleszórjuk a pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a paradicsomszószt, öntünk alá egy kevés vizet, és lefedve majdnem puhára pároljuk a húst. Ha elpárolgott, a vizet pótoljuk. Beletesszük a tisztított, felezett gombát, a zöldborsót és a kukoricát, a másik gerezd aprított fokhagymát, felöntjük, és mindent puhára főzünk. Megsózzuk, megborsozzuk. Ha szeretjük a csípőset, ehhez a leveshez nagyon illik!

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!