Értékelés: 0/0

Paradicsomos-újhagymás bulgursaláta

Feltöltve: 2013.09.26.

0 hozzászólás

Kategória: Köret

Cimkék: bulgur, újhagyma, paradicsom

Hozzávalók

1 teáskanál csilikrém, 1 teáskanál frissen őrölt római kömény 1 gerezd fokhagyma, 25 dkg bulgur, 14 dkg sűrített paradicsom, 4 szál újhagyma, bors, , fél dl olívaolaj, 1 csokor petrezselyem, 8-10 friss mentalevél

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A bulgurt 10 perc alatt lobogó, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük. A paradicsompürét összekeverjük az olajjal, a római köménnyel, sóval, frissen őrölt borssal, az aprított fokhagymával és a csilikrémmel. A még meleg bulgurba keverjük. Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk, a felaprított mentát és a petrezselymet is a salátához keverjük. Köretként vagy önálló salátaként kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!