Értékelés: 0/0

Paradicsomos sült ragu

Feltöltve: 2011.09.24.

0 hozzászólás

Kategória: Olasz

Cimkék: paradicsom, egyszerű

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tésztát sós vízben a zacskó leírása szerint megfőzöm, majd leszűrve egy kanál olívaolajat öntök rá, hogy ne ragadjanak össze. Az apróra vágott hagymát egy kis olajon wokban megpirítom, majd a csíkokra vágott húst rádobom, a paradicsom felét ráöntöm, majd sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval és majorannával fűszerezve puhára párolom. Közben a zöldségeket forró vízben pár perc alatt megfőzöm, majd leszűröm.
Egy hőálló tálat Rama-val kikenek, majd zsemlemorzsával beszórom. Először tésztát teszek az aljára, hogy teljesen ellepje, erre jön egy réteg zöldség és utána a hús. Ezt a rétegezést folytatom, amíg van alapanyagom. A tetejére tészta kerüljön, majd ezt a maradék paradicsomszósszal meglocsolom (így nem szárad ki) és a tetejére sajtot reszelek. Előmelegített sütőbe teszem, és addig sütöm, amíg a sajt szépen meg nem pirul tetején.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!