Értékelés: 0/0

Paradicsomos káposzta húsgombóccal

Feltöltve: 2014.06.11.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: káposzta, paradicsom, húsgombóc

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A darált húst elkeverjük a nyers rizzsel, a tojással, 1 gerezd zúzott fokhagymával, 1 fej lereszelt vöröshagymával. Sózzuk, borsozzuk a masszát. A káposztát vékonyan legyaluljuk, majd a vékonyra csíkozott másik hagymával együtt olajon megdinszteljük. Sózzuk, enyhén borsozzuk, és beletesszük a másik gerezd zúzott fokhagymát. Felöntjük a paradicsompürével és annyi vízzel, hogy ellepje a káposztát. A húsból közepes méretű gombócokat formázunk, a káposztába tesszük, majd készre főzzük a gombócokat. A szaftot sóval, kevés cukorral, frissen őrölt borssal ízesítjük. Nem rántjuk be.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!