Értékelés: 0/0

Paradicsom krémleves

Feltöltve: 2011.01.09.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: paradicsom, zöldség, leves

Csak 20 perc

Hozzávalók

40 dkg paradicsom, 3 evőkanál olaj, 1 csokor bazsalikom, 1 fej vöröhagyma, rozmaring, , bors, 1 l tyúkhúsleves

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A paradicsomokat mártsd forró vízbe, így könnyebben meg tudod hámozni őket. A felaprózott hagymát az olajon dinszteld meg, majd add hozzá a feldarabolt paradicsomot és zellert. Nagy lángon egy-két percig pirítsd. Öntsd fel a húslevessel, főzd puhára, illetve fűszerezd a finomra vágott bazsalikommal, a sóval, a borssal. Ha a paradicsom megpuhult, vedd le a levest a tűzről, és turmixold össze. Forrald fel, és már tálalhatod is.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!