Értékelés: 0/0

Palócgulyás

Feltöltve: 2015.08.12.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: gulyásleves, burgonya, sárgarépa, zöldbab, marhalábszár

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát a bográcsban az olajon megdinszteljük, és beletesszük a felkockázott húst. Körbepirítjuk a húst, beleszórjuk a pirospaprikát, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi bőven ellepi. Lefedve pároljuk a húst 1 órán át. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát sózzuk, borsozzuk, köménnyel, babérlevéllel ízesítjük, további 30 percig főzzük. Beletesszük a felkarikázott répákat, a felkockázott krumplit, a darabolt zöldbabot, és felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük a levest, amíg a hús és a zöldségek puhára főnek. Fokozatosan elkeverjük benne a tejfölt, és pár csepp citromlével savanyítjuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!