Értékelés: 0/0

Paleo fasírt szezámmaglisztes tésztával

Feltöltve: 2014.09.15.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: paleo, fasírt, szezámmagliszt

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A darált húst összedolgozzuk a tojással, az aprított petrezselyemmel, ízlés szerint a fűszerekkel, az aprított fokhagymával és a napraforgómag-liszttel. A masszát minimum fél óráig hagyjuk pihenni. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Diónyi fasírtokat formázunk a masszából, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és a forró sütőben 30-35 perc alatt készre süljük. Közben a körethez az apróra vágott hagymát serpenyőben olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a tisztított, darabolt zöldségeket, és puhára pároljuk. A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, elkeverjük a zöldségekkel, kicsit átsütjük, és így tálaljuk a kész fasírttal.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!