Értékelés: 0/0

Oroszkrémtorta

Feltöltve: 2013.11.29.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: krémes, narancs, torta

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A tojásokat a cukorral alaposan kihabosítjuk, a lisztet, a sütőport és a sót beleszitáljuk. Összeforgatjuk, majd az olajat is hozzácsurgatjuk, és Rama-val kikent, kilisztezett formába töltve 180 fokon kb. 25-30 perc alatt készre sütjük. A krémhez a krémes krémport a narancshéjjal és a tejjel együtt 3 perc alatt kihabosítjuk. 0,5 dl vízbe beletesszük a zselatint, és 5 perc elteltével felmelegítjük, hogy elolvadjon. A tejszínt közben habbá verjük, majd a krémes krémet és a zselatint is beletéve összekeverjük. A megsült piskótát keresztben félbevágjuk, és az egyik lapot visszatesszük a formába. Erre kanalazzuk a krém felét, majd ráhelyezzük a másik lapot. A krém maradékát a tetejére kenjük. Tejszínhabbal, kandírozott gyümölcsökkel, pirított dióval díszítjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!