Értékelés: 0/0

Orosz káposztaleves

Feltöltve: 2014.01.15.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: kelkáposzta, káposzta, krumpli, leves, karajcsont

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a savanyú káposztát és a vékonyra csíkozott édes káposztát. Tovább dinszteljük, rászórjuk a lisztet, lepirítjuk, majd 2 liter vízzel felöntjük. Beletesszük a karajcsontot, a babérlevelet, a fokhagymát, a feldarabolt zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, és 1 órán át főzzük. Tejföllel tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!