Értékelés: 0/0

Oregánós, paradicsomos csirkemell

Feltöltve: 2015.03.19.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkemell, olajbogyó, paradicsom, oregánó, bazsalikom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük, vastag szeletekre vágjuk. . Sózzuk, borsozzuk, 30 percig állni hagyjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A paradicsomot a feldarabolt fokhagymával együtt botmixerrel pürésítjük, hozzákeverünk 4 evőkanál olívaolajat, 2 evőkanál szárított oregánót, és megsózzuk, megborsozzuk a szószt. A csirkemelleket tűzálló tálba tesszük, köré szórjuk az olajbogyókat, ráöntjük a mártást, megszórjuk oregánóval, meglocsoljuk olívaolajjal, majd a 180 fokos sütőben 40 percig sütjük. A hőfokot 230 fokra növeljük és további 10-15 percig sütjük. Főtt tésztával kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!