Értékelés: 0/0

Olasz tésztás babfőzelék

Feltöltve: 2015.12.07.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: bab, csőtészta, szárzeller, paradicsom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A babot előző éjszakára beáztatjuk. Olívaolajon megpároljuk a hagymát és a felkockázott szalonnát. Hozzáadjuk a babot, felöntjük annyi vízzel, amennyi bőven ellepi. Beletesszük a karikákra vágott szárzellert, a megpucolt, felkarikázott répákat és a rozmaringot. Sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg a bab megpuhul (kb. 2 óra). A paradicsomot és a zúzott fokhagymákat a főzelékhez adjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd belefőzzük a tésztát. Ha szükséges, kevés vízzel felöntjük. Olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!