Értékelés: 0/0

Narancsos szűzérme édesköménnyel

Feltöltve: 2014.01.22.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: édeskömény, szűzérme, narancs

Hozzávalók

3 közepes édeskömény, , frissen őrölt bors, 3 narancs, 60 dkg sertésszűz 3 cm vastag szeletekre vágva, 2 evőkanál cukor, 3 dkg rama, 2 evőkanál olívaolaj, 5 dkg Rama

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Felforrósítunk egy tapadásmentes serpenyőt, beletesszük a Rama-t és az olívaolajat, a kettő keverékén megpirítjuk a szűzérmék mindkét oldalát. Megsózzuk, megborsozzuk, a húst, kivesszük, és félretesszük. A cukrot a már használt serpenyőbe tesszük, enyhén karamellizáljuk, majd hozzáöntjük a narancs kifacsart levét és 1 narancs lereszelt héját. A húsokat visszatesszük a serpenyőbe, és takaréklángon lefedve 15 percig pároljuk a narancsos lében. Az édesköményeket megmossuk, a szárát kivágjuk, az édesköményeket nyolc darabba vágjuk, és Rama-n, serpenyőben 7-8 perc alatt pirosra sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!