Értékelés: 0/0

Mustáros-tárkonyos csirkemell

Feltöltve: 2015.03.19.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: csirkemell, tárkony, mustár, bacon

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A csirkemellet megmossuk, és vastag szeletekre vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és 30 percig állni hagyjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Elkészítjük a tárkonyos besamelt: a Rama-t megolvasztjuk, megfuttatjuk rajta a lisztet, majd fokozatosan felöntjük a tejjel. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a tárkonyt, pár csepp citromlevet, és sűrűre főzzük a mártást. Az apróra kockázott bacont megpirítjuk, és a besamelhez keverjük. A csirkemelleket Rama-val kikent tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a mártást, majd a sütőben 40 percig sütjük. A hőfokot 230 fokra növeljük, és további 10 percig sütjük. Párolt rizzsel kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!