Értékelés: 0/0

Mustáros sertésragu hagymás püré alatt

Feltöltve: 2014.03.04.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: krumplipüré, sertésragu, mustár

Hozzávalók

frissen őrölt bors, , 50 dkg sertéshús, 2 fej vöröshagyma, 1 kg krumpli, 2 gerezd fokhagyma, 4 dkg Rama, 2 dl tej, 1 tojás, 2 teáskanál mustár, 2 evőkanál Worcestershire-szósz, 2 teáskanál őrölt pirospaprika, étolaj

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Olajon megdinsztelünk egy fej, apróra kockázott vöröshagymát. Hozzáadjuk a felkockázott sertéshúst, lepirítjuk, beletesszük az őrölt pirospaprikát, az aprított fokhagymákat, megsózzuk, megborsozzuk. Felöntjük 2,5 dl vízzel, hozzáadjuk a Worcester-szószt, 1 teáskanál mustárt, és takaréklángon puhára főzzük a húst. Közben hagyományos módon krumplipürét készítünk. Ha kihűlt, elkeverünk benne egy egész tojást. A pürét mustárral, frissen őrölt borssal és a másik fej, szeletelt, olajban pirított hagymával ízesítjük. A ragut tűzálló tál aljára szedjük, befedjük a pürével, majd 230 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt pirosra sütjük a tetejét.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!