Értékelés: 0/0

Mustáros-gombás karajcsíkok

Feltöltve: 2016.02.26.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: karaj, mustár, gomba, tejszín, tárkony

Hozzávalók

frissen őrölt bors, , 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 60 dkg sertéskaraj, 1 evőkanál liszt, 2 evőkanál mustár, 2-3 evőkanál szárított tárkony, 40 dkg csiperkegomba, 1 dl tejszín, 1 dl tejföl, olívaolaj, 40 dkg rövid tészta

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Egy nagy serpenyőben olívaolajon megdinszteljük az apróra kockázott vöröshagymát. Hozzáadjuk a vékonyra csíkozott sertéskarajt és körbepirítjuk. Beletesszük a lisztet, a mustárt, a tárkonyt, 1-2 percig tovább pirítjuk, majd 1 dl vízzel felöntjük. Lefedve 10 percig pároljuk, közben megpucoljuk a gombát, hozzáadjuk a gombát is, és további 15 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel elkevert tejföllel, és összeforgatjuk. Sós vízben puhára főtt tésztával kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!