Értékelés: 5/5

Mézes-szezámmagos sült csirkemell

Feltöltve: 2010.10.06.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: szezámmag, méz, csirkemell

Csak 20 perc

Hozzávalók

3 evőkanál szezámmag, 2 kiskanál méz, , 2 csirkemellfilé, 4 evőkanál Rama, zöldsaláta

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Felezzük el a csirkemellfilét, szórjuk meg sóval, majd felolvasztott forró Rama-ban, mindkét oldalán kissé pirítsuk át. Ezután locsoljuk meg mézzel, szórjuk meg szezámmaggal, és forró sütőbe téve süssük 15-20 percig. Amikor kihűlt, vágjuk fel szeletekre. Tálaljuk a mentás burgonyasalátával, illetve a zöldsalátával.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!