Értékelés: 0/0

Mexikói tüzes malacoldalas

Feltöltve: 2010.11.01.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: mexikói, oldalas

Hozzávalók

1 evőkanál méz, 1 teáskanál chilipaprika krém (Erős Pista is lehet), fél evőkanál curry por, 1 evőkanál mustár, 1,5 kg oldalas (csonttal együtt), 1 mokkáskanál , frissen őrölt bors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az oldalasokat bekenjük a hozzávalókból kevert páccal, és néhány órán keresztül érleljük. A páccal együtt egy tepsibe tesszük az oldalasokat, és kevés vizet öntünk alá. Sütőben 180 C fokon 1,5 órán keresztül sütjük fólia alatt. Időnként öntsünk alá még egy kevés vizet, mert a mézes pác könnyen megég. Kukoricával kevert rizst kínálunk mellé.
(Forrás: Nők Lapja Konyha)

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!