Értékelés: 0/0

Medvehagymás tzatziki borjúfasírttal

Feltöltve: 2015.04.15.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: joghurt, uborka, borjúhús, fasírt, medvehagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A darált húst elkeverjük a vízbe áztatott, kifacsart zsemlével, az egész tojással, az apróra vágott vöröshagymával, 5-6 levél apróra vágott medvehagymával. Fűszerezzük mustárral, az őrölt római köménnyel, sózzuk, borsozzuk. 20 percig pihenni hagyjuk a masszát. Közben elkészítjük a salátát: az uborkát meghámozzuk, nagy lukú reszelőn lereszeljük, enyhén sózzuk, 5-8 percig állni hagyjuk, kifacsarjuk. Elkeverjük az olívaolajjal majd a sűrű joghurttal. Hozzáadjuk a finomra vágott medvehagymát, megsózzuk, megborsozzuk. A húsmasszából gombócokat formázunk, megforgatjuk a zsemlemorzsában, és közepesen forró olajban ropogósra sütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!