Értékelés: 0/0

Medvehagymás tekercs

Feltöltve: 2015.04.15.

0 hozzászólás

Kategória: Előétel

Cimkék: túró, medvehagyma, tejföl, tésztacsiga

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A lisztet elkeverjük az élesztővel, 1 púpozott teáskanál sóval, hozzáadjuk a lágy Rama-t, a tejfölt, és annyi vizet, hogy gyúrható kenyértésztát kapjunk. 8-10 perc alatt ruganyosra gyúrjuk a tésztát, majd szobahőmérsékleten, konyharuhával takarva 1,5-2 óráig kelesztjük. A cottage cheese-t elkeverjük az apróra vágott medvehagymával, egy egész tojással, sózzuk, borsozzuk. A tésztát lisztezett felületen 1 cm vastag téglalapnak kinyújtjuk, a háromnegyed részét megkenjük a medvehagymás krémmel, szorosan feltekerjük, majd kb. 3cm-s szeleteket vágunk a rúdból. Ezeket vágott oldallal lefelé sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük, lelapítjuk őket, 20 percig kelesztjük, közben 200 fokra előmelegítjük a sütőt, majd 25 perc alatt készre sütjük a csigákat.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!