Értékelés: 0/0

Medvehagymás spagettitorta

Feltöltve: 2014.03.27.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: spagetti, tejszín, medvehagyma

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az apróra kockázott vöröshagymát olívaolajon puhára dinszteljük, hozzáadjuk a vékonyra csíkozott medvehagymát, és megfonnyasztjuk. Elkeverjük a tejszínnel az enyhén felvert tojásokat, beletesszük a reszelt sajtot, sózzuk, bőven borsozzuk. Összekeverjük a párolt hagymákkal. A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és elkeverjük a szósszal. Rama-val kikent, enyhén lisztezett (nem kapcsos!) tortaformába, vagy kerámia piteformába tesszük, és 25-30 perc alatt készre sütjük. Mikor enyhén meghűlt, kiborítjuk a formából. Langyosan és hidegen is szépen szeletelhető. Dresszinges zöldsalátával kínáljuk.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!