Értékelés: 0/0

Medvehagymás-sonkás tésztaomlett

Feltöltve: 2014.03.27.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: spagetti, sonka, medvehagyma, koktélparadicsom

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A spagettit sós vízben kifőzzük, leszűrjük. Egy nagy serpenyőben, amelynek van fedele, olívaolajon puhára dinszteljük az apróra kockázott vöröshagymát, hozzáadjuk a vékonyra csíkozott medvehagymát, pár percig fonnyasztjuk, majd elkeverjük a spagettivel. A tojásokat enyhén felverjük, elkeverjük a tejföllel, sózzuk, és bőven borsozzuk. Elrendezzük a serpenyőben a sonkaszeleteket és a koktélparadicsomot. Ráöntjük a tojást, majd lefedjük a serpenyőt, és takaréklángon, végig fedő alatt készre sütjük az omlettet.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!