Értékelés: 0/0

Medvehagymás.gombás penne

Feltöltve: 2014.03.27.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: penne, gomba, zöldborsó, krémsajt

Hozzávalók

olívaolaj, , frissen őrölt bors, 35 dkg penne tészta, 1 fej vöröshagyma, 30 dkg csiperke, 30 dkg zöldborsó, 1 csokor medvehagyma, 30 dkg natúr krémsajt, 1 dl tejszín, 1 tojás, 5 dkg ementáli sajt

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Sós vízben kifőzzük a tésztát. Közben az apróra kockázott vöröshagymát olívaolajon puhára dinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk, puhára pároljuk a zöldségeket. Beletesszük a felcsíkozott medvehagymát, a krémsajtot és a tejszínt. Összefőzzük a mártást. Ha enyhén meghűlt, belekeverjük a tojást. A kifőtt tésztát elkeverjük a mártással, tűzálló tálba tesszük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és 220 fokos sütőben 25 perc alatt összesütjük.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!