Értékelés: 0/0

Medvehagymás cukkinifőzelék sült kacsacombbal

Feltöltve: 2015.04.15.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: cukkini, medvehagyma, tejszín, kacsacomb

Hozzávalók

4 kacsacomb , 50 dkg zsenge cukkini, olívaolaj, , 1 csokor medvehagyma, frissen őrölt bors, 2 evőkanál liszt, 1 dl tejszín, 2 dl tejföl

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A kacsacombokat megpucoljuk, megmossuk, szárazra töröljük. Alaposan sózzuk, borsozzuk, tűzálló tálba helyezzük, majd alufóliával fedve 180 fokos sütőben 1,5 órán át sütjük. Levesszük a fóliát, a hőfokot 230-250 fokra növelve a combokat ropogósra sütjük. A cukkinit megmossuk, káposztareszelőn lereszeljük. (Ne nyomkodjuk ki!) Olívaolajon 5 percig dinszteljük a cukkinit a finomra vágott medvehagyma felével. Felöntjük 2 dl vízzel, sózzuk, borsozzuk, 5 percig főzzük. A lisztet elkeverjük a tejszínnel, tejföllel, behabarjuk a főzeléket, ekkor hozzákeverjük a maradék, aprított medvehagymát. A főzeléket nem kell sokáig főzni, a cukkini nagyon hamar megpuhul.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!