Értékelés: 0/0

Masnitészta krémsajtos spárgával

Feltöltve: 2014.05.16.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: tészta, sárga, krémsajt, tejszín

Hozzávalók

3 evőkanál olívaolaj, , frissen őrölt bors, 40 dkg masnitészta, 50 dkg zöld spárga, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl főzőtejszín, 1 csokor petrezselyem, 20 dkg natúr krémsajt, 1 evőkanál keményítő, 1 teáskanál Rama

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A megpucolt spárgát feldaraboljuk, olívaolaj és Rama keverékén pár percig dinszteljük. Felöntjük a tejszínnel, hozzászitáljuk a keményítőt, és csomómentesre keverjük. Belekeverjük a krémsajtot és az aprított petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, és összeforraljuk a mártást. Közben lobogó, sós vízben kifőzzük a tésztát, és leszűrjük. Tálba tesszük, és azonnal tálaljuk a krémsajtos-spárgás mártással.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!