Értékelés: 0/0

Marokkói marharagu mazsolás bulgurral

Feltöltve: 2013.09.26.

0 hozzászólás

Kategória: Főétel

Cimkék: bulgur, marhahús, aranymazsola

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, majd beletesszük a kockákra vágott húst. Körbepirítjuk, hozzáadjuk a fűszereket, a babérlevelet, az aprított fokhagymát, 3 dkg mazsolát, és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Sózzuk, borsozzuk, lefedve puhára főzzük. 1 óra elteltével beletesszük a sűrített paradicsomot is, az elfőtt vizet folyamatosan pótoljuk. A bulgurt 10 perc alatt lobogó, sós vízben puhára főzzük, és leszűrjük. Serpenyőben rázogatva megpirítjuk a mazsolát a felcsíkozott aszalt barackkal és a mogyoróval együtt, hozzáadjuk az aprított fokhagymát és a petrezselymet. Elkeverjük a bulgurral.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!