Értékelés: 0/0

Marhahúsos minestrone

Feltöltve: 2014.11.03.

0 hozzászólás

Kategória: Leves

Cimkék: leves, minestrone, egyszerű, gyors, zöldség

Hozzávalók

1 csokor bazsalikom, olívaolaj, frissen őrölt bors, 50 dkg marhalapocka, 20 dkg sárgarépa, 20 dkg fehérrépa, 20 dkg karalábé, 20 dkg zellergumó, 10 dkg brokkoli, 1 fej vöröshagyma, 4 dl paradicsompüré, , 2 gerezd fokhagyma, 1 ek szárított kakukkfű, 1 ek szárított zsálya

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Az apróra kockázott hagymát dinszteljük olívaolajon. Adjuk hozzá a felkockázott marhalapockát, enyhén pirítsuk le, majd öntsük fel a paradicsompürével, 2 dl vízzel, adjuk hozzá a fűszereket, sózzuk, borsozzuk. Főzzük 1,5 órát. Közben hámozzuk a zöldségeket, kockázzuk fel apróra, a brokkoli kivételével adjuk a majdnem teljesen puha húshoz. Öntsük fel a levest, hogy ellepje a zöldségeket. takarékon főzzük puhára ezeket is, az utolsó 5 percben adjuk hozzá a kis rózsákra szedett brokkolit.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!