Értékelés: 0/0

Mandulás csokoládétorta

Feltöltve: 2013.10.29.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: csokoládé, gyors, sütemény

Hozzávalók

15 dkg étcsokoládé, 10 dkg őrölt mandula, 10 dkg cukor, 3 egész tojás, 5 dkg Rama + a forma kikenéséhez

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A csokoládét a Rama-val együtt vízgőz felett megolvasztjuk. Az egész tojásokat 4-5 percig a cukorral fehéredésig habosra verjük. Hozzáadjuk az őrölt mandulát, majd az olvasztott csokoládét, és jól elkeverjük. Rama-val kikenünk egy félliteres őzgerincformát, beleöntjük a krémet. Az előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Kivesszük a sütőből, 10 percig pihentetjük, majd kiborítjuk a formából.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!