Értékelés: 0/0

Málnás, márványos habcsók

Feltöltve: 2015.05.26.

0 hozzászólás

Kategória: Desszert

Cimkék: málna, habcsók, tojás, porcukor

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 160 fokon. A fehérjéket kezdjük el felverni habnak. Mikor már habos, de még korántsem kemény evőkanalanként adagoljunk hozzá a porcukrot, minden kanál után 1 percig verjük a habot, a végeredmény nagyon fényes, szinte vágható massza lesz. Végük óvatosan forgassuk hozzá a málnát, majd csepegtessünk bele piros ételfestéket, amelyet csak nagyjából keverjünk el, hogy márványos legyen a habcsók. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre kanállal kenjünk habcsókokat, majd tegyük be sülni 160 fokra 10 percre, mérsékeljük a sütő hőfokát 120 fokra, hagyjuk a habcsókokat további 15-20 percet sülni.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!