Értékelés: 3/1

Málnaecet házilag

Feltöltve: 2010.10.06.

0 hozzászólás

Kategória: Egyéb

Cimkék: ecet, málna

Hozzávalók

30 dkg málna, 3 dl vörösborecet, 1 evőkanál cukor, 1 kiskanál szegfűbors

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

A málnát helyezzük el egy nagyobb befőttesüvegbe. Forraljuk fel a borecetet a cukorral és a fűszerrel, majd öntsük a málnára. Sötét helyen érleljük ebben az üvegben egy hétig. Ekkor szűrjük le, és töltsük át egy vékonyabb nyakú üvegbe.

Megosztom:

Hozzászólások (0) Hozzászólok

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás. Legyen a te kommented az első!

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    polc.hu - a könyváruház Tovább a Polc.hu-ra

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!