Értékelés: 5/1

Malac a pácban

Feltöltve: 2011.06.27.

2 hozzászólás

Kategória: Grill

Cimkék: malac, nyárs, ropogós

Sülvefőve séfünk ajánlata
Szõke Jani
Szõke Jani
87 recept

Elkészítés

Páclé készítése:
A fűszereket az olajjal alaposan elkeverjük. A malacot a bekevert páccal alaposan bekenjük, a vastagabb részeibe a páclevet injekciós tűvel befecskendezzük. Hűtőszekrényben legalább egy napig pácoljuk. Időként a páclével kenegetjük a malacot.

A malac sütése:
A malacsütő nyárs alatt, egy 50 cm mély árokban rakunk tüzet. Megfelelő mennyiségű parázsnál a malacot nyársra húzzuk, és bekenjük hideg disznó zsírral. A parázs felett a folyamatos forgatás közben a sörbe mártogatott szalonnával kenegetjük, míg omlósra, ropogósra nem sül.

Megjegyzés:
Felszeletelés után párolt káposztával kínáljuk!

Megosztom:

Hozzászólások (2) Hozzászólok

#1  (válasz #2-ra/re) | 2011-06-29 13:30 | válaszolok erre

Köszi!

#2 | 2011-06-28 10:41 | válaszolok erre

Ezzel a malaccal össze tudnék barátkozni!!! Gratulálok.

Ezekhez a csoportokhoz lett eddgi hozzáadva

Csoporthoz adom

Még nem adták hozzá egy csoporthoz sem.

Hozzáadás csoportokhoz x

    Nekem így sikerült - fotók más felhasználóktól (0)

    Főzd meg és oszd meg a többiekkel, hogy neked hogyan sikerült!

    Küld el egy barátodnak x

    Nem vagy bejelentkezve x
    Ezt a funkciót akkor tudod használni, ha be vagy jelentkezve az oldalra.
    Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!